kattoremontti oulu kaksi työmiestä

Pyydä ilmainen kuntoarvio katollesi

Kattoasiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä ja tekee kattosi kunnosta asiantuntija-arvion. Sen jälkeen saat maksuttoman kustannuslaskelman kattosi remontista. Kumpikaan näistä ei sido sinua mihinkään!

kattoremontit

NÄIN SANERALL KORJAA
KATTOSI KUNTOON

Kattoremonttiurakkamme prosessi on selkeän simppeli, aidosti läpinäkyvä ja vikkelän tehokas. Meiltä saat koko remontin yhtenä 

urakkasopimuksena ilman välikäsiä. Uusimme kattosi taatusti vuosikymmeniä kestävään kuntoon täysin kotimaisin voimin.

KATTOREMONTTI
ON SIJOITUS KOTIISI

Kattoremontilla voit nostaa kotisi arvoa ja pidentää sen elinkaarta vuosikymmenillä. Kunnon katto pään päällä tuo mielenrauhaa.

Parempi myyntiarvo

Ränsistyneen tai ikääntyneen katon uusiminen voi nostaa kotitalosi arvoa merkittävästi. Pitävä ja ryhdikäs katto helpottaa myös asuntosi myymistä.

Pidempi elinkaari

Katon uusiminen voi jatkaa kotisi elinkaarta vuosikymmenillä. Kun teet sen ajoissa, kotisi pysyy varmemmin kunnossa.

Huoleton asuminen

Kattoremontti auttaa välttämään kosteusvaurioita, jotka voivat tuhota rakennuksen ja terveytesi. Kun uusit kattosi hyvissä ajoin ennen ongelmien ilmenemistä, voit asua ja omistaa huolettomasti.

Turvallinen koti

Koti on useimmiten ihmisen arvokkain omaisuus. Pitävä katto varmistaa, että kotisi on turvallinen omistaa ja terveellinen asua Suomen ankarassa ilmastossa.

kattoremontit joutsasta utsjoelle 10 vuoden asennustakuulla

Kattoremontit markkinoiden pisimmällä takuulla

Teemme kattoremontit takuuvarmalla ammattitaidolla. Siksi annamme Sanerallin remontoimille katoille markkinoiden pisimmät takuut: Työmme asennustakuu on 10 vuotta, pinnoitetakuu 25 vuotta ja elinkaaritakuu 50 vuotta.

kattoremontti oulu bmi ormax tiilikatot

Kattoremontit Ormax-tiilikatolla

Tiilikatto on nopea asentaa ja helppo huoltaa. Valitessasi kotimaisen BMI Ormax -tiilikaton, saat talosi arvoa nostavan katon, joka kestää vuosikymmeniä.

Ormax-tiilikatot
Sanerall, aurinkopaneelit

Maksa katto sähköllä?

Meiltä nyt myös aurinkopaneelit kattoremontin yhteydessä! Myymme ja asennamme Suomen oloihin sopivat Scanofficen aurinkopaneelit katollesi 25 vuoden tuottotakuulla!

Tutustu aurinkopaneeleihin
Kattoremontti

Tästä saat apua katollesi:

kattoremontit

Kyllä, olen kiinnostunut Sanerallin palveluista ja haluan, että minuun otetaan yhteyttä.

    Olen myös kiinnostunut Sanerall-rahoituksesta.Olen kiinnostunut ränneistä ja/tai kattoturvatuotteista.    Kun lähetät lomakkeen, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.