Voiko kattoremontin tehdä talvella?

Ehdottomasti voi. Talvi on hyvä aika tehdä kattoremontti, sillä ilmankosteus on pieni ja keli on kuiva. Asennuskalentereissa on usein myös talvella enemmän tilaa kuin kesällä.

 

Millä alueilla Sanerall toimii?

Teemme kattoremontit kaikenkokoisiin omakotitaloihin, erillistaloihin ja taloyhtiöihin Oulun, Lapin, Kainuun, Pohjanmaan, Etelä-Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Savon ja Keski-Suomen alueilla.

 

Kuinka kauan kattoremontti kestää?

Omakotitalon kattoremontti kestää kohteen koosta ja kunnosta riippuen 1-4 päivää.

 

Voiko kattoremontin aikana asua kotona?

Voit asua lähes normaalisti, vaikka kotiisi tehdään kattoremonttia. Järjestämme työmaan niin, että se haittaa mahdollisimman vähän asumista.

 

Milloin kattoremontti kannattaa tehdä?

Kattoremontissa ennakointi on tärkeää, eli viimeistään ennen kuin katto alkaa vuotaa. Remontin tarve laajenee, jos vuoto on päässyt jo rakenteisiin asti. Meiltä saat ilmaiseksi katon kuntotarkastuksen, joten kattosi tilanne kannattaa kartoittaa matalalla kynnyksellä.

 

Kannattaako kattoremonttia tehdä itse?

Kattoremonttia ei kannata yleensä tehdä itse, jos ei ole täysin varma, että sinulta löytyvät urakkaan vaadittavat taidot ja työvälineet. On hyvä ottaa myös huomioon, että ammattilaisen tekemässä kattoremontissa on takuu. Lisäksi kattoalan yrityksen tekemästä kattoremontissa työn osuudesta voi saada jopa 40% kotitalousvähennystä.

 

Mitä kattoremontti maksaa?

Kattoremontin hinta riippuu paljon kohteesta. Kokonaiskustannuksiin vaikuttavat rakennuksen koko ja muoto, vanhan katon kunto sekä materiaali, kattoturvatuotteiden määrä ja uuden katon materiaali. Tarkan hinnan kattoremontistasi saat meiltä kutsumalla kattoasiantuntijamme tekemään teille ilmaisen kuntokartoituksen ja kattoremonttitarjouksen.

 

Voiko kattoremontin maksaa osamaksulla?

Kyllä voi! Meiltä voit saada katon vain 199 €/kk. Katttoasiantuntijamme tekee teille kattoremonttitarjouksen yhteydessä osamaksusuunnitelman ja hakee puolestanne luottopäätöksen.

 

Kuinka paljon kattoremontista voi saada kotitalousvähennystä?

Kattoalan yrityksen tekemästä kattoremontissa työn osuudesta voi saada jopa 40% kotitalousvähennystä.

 

Miten kattoremontti tehdään?

Kattoremontti aloitetaan aina työturvallisuuden varmistamisella eli kattokaiteiden ja -telineiden asentamisella. Sitten puretaan vanhaa kattoa sen verran, mitä alkukartoituksessa on yhdessä sovittu. Seuraavaksi teemme katon pohjarakenteet ja aluskatteet sekä oikaisemme katon suoraksi. Asennamme valitsemanne pintamateriaalin ja kattoturvatuotteet sekä sadevesijärjestelmät. Lopuksi puramme turvakaiteet sekä suoritamme loppusiivouksen.

 

Millä eri tavoilla voi maksaa kattoremontin?

Voit maksaa kattoremonttisi osamaksulla tai suoralaskutuksella.

 

Voiko kattomateriaalia vaihtaa, esimerkiksi tiilikatosta peltikattoon?

Kattomateriaalin voi vaihtaa lähes mille tahansa katolle. Tiilikaton voi vaihtaa vaikkapa peltikattoon tai toisin päin.

 

Mitä tarvitsee ottaa itse huomioon kattoremontin aikana?

Sinun ei tarvitse huolehtia mistään kattoremontin aikana, sillä toteutamme sovitun urakan itsenäisesti mahdollisimman vähän asumista häiriten.

 

Miten sää vaikuttaa kattoremontin tekemiseen?

Kattoremontin voi tehdä periaatteessa säällä kuin säällä, mutta vesisateella kattoa ei voi avata. Ammattilainen ottaa olosuhteet aina huomioon työmaan toteutuksessa, eikä sinun tarvitse huolehtia säätilojen muutoksista.

 

Millaista Sanerallilla on olla töissä?

Sanerallilla pääset mukaan rentoon ja tiiviiseen työyhteisöön, jossa kaikki pääsevät vaikuttamaan asioihin. Meillä on hyvät etenemis- ja urakehitysmahdollisuudet, työsuhde-edut ja kilpailukykyinen palkkaus.

Voit lukea työntekijöidemme kokemuksia täältä.

Avoimet työpaikkamme löydät täältä.

 

Miksi Sanerallin myyjiä kutsutaan “kattoasiantuntijoiksi”?

Kutsumme myyjiämme kattoasiantuntijoiksi, koska he ovat kokeneita kattoalan ammattilaisia, jotka ovat tehneet pitkän uran myös kattoasentajina ennen myyntitöihin siirtymistä. Tämä tarkoittaa sitä, että asiantuntijamme ovat todellakin alansa asiantuntijoijta.