Näin toimimme

”Panostamme toiminnassamme yhtäläisesti asiakkaisiimme sekä työntekijöihimme. Ilman toista ei olisi toista. Toimintatavoistamme on molemmille hyötyä. ”

Työturvallisuuden edelläkävijä

Olemme kehittäneet markkinoiden turvallisimman kattokaiteen, joka nopeuttaa ja helpottaa katolla työskentelyä. Työntekijämme käyttävät työssään kuulosuojaimia, kypäriä ja valjaita. 

Yksi sopimus

Meiltä saatte kattoremontin ja siihen liittyvät työt kokonaispalveluna suunnittelusta aina loppusiivoukseen asti. Koko tuotantoprosessi on omissa käsissämme suunnittelusta ja henkilöstöstä aina viimeiseen ruuviin.

Nosturiavusteinen asennus

Nosturiavusteinen asennuksemme vähentää talon asukkaille aiheutuvia haittoja ja nopeuttaa työn valmistumista sekä pienentää asennuskustannuksia.

Asbestityöluvat

Työntekijöillämme on asbestipurkutöihin aluehallintoviraston myöntämät luvat, työhön vaadittava koulutus ja kokemusta asbestitöistä. Asbestipurkutöitä saavat tehdä vain niihin pätevöityneet työntekijät, jotka kuuluvat asbestirekisteriin.

Piipunpellitys ja kattoturvatuotteet

Omat peltiseppämme työstävät mittatarkat piipunpellitykset tuotantohallissamme. Kattoturvatuotteiden hankinta ja asennus hoituu kanssamme samalla rutiinilla kuin muutkin kattotyöt.

Ympärivuotista kattotyötä

Oli kesä tai talvi – me emme pelekää kattua! Asentajillemme ei ole merkitystä onko katolla helle vai pakkanen. Kattourakat voimme toteuttaa  ympärivuotisesti.

Pelekääkkö nää kattua?

Ei syytä pelkoon. Jätä alle puhelinnumerosi, niin soitamme pian sinulle:

Kun lähetät lomakkeen, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Suomalaista palvelua