NÄIN TOIMIMME

näin toimimme sanerallin työmies kypärä päässä

VASTUULLISUUS

Työturvallisuus ja ympäristö

Kannamme vastuumme yhteiskunnallemme ja ympäristöllemme kierrättämällä kaikki rakennusjätteet, mitä työmaillamme syntyy.

Työmme keskiössä on suomalaisten kotien elinkaarien jatkaminen kattoremonteilla.
Annamme myös ansaintamahdollisuuden monenlaisille tekijöille.

näin toimimme myyntitilanteissa

LUOTETTAVUUS

Yksi sopimus ja joustava läpinäkyvä prosessi

Tahdomme varmistaa, että kaikki tekomme kestävät aina päivänvalon. Hoidamme työmme mitään salaamatta. Avaamme asiakkaillemme kattoremonttiemme prosessia ja työmaiden edistymistä avoimesti ja kattavasti. Asiakkaidemme on saatava aina tuntea kotinsa olevan hyvissä käsissä.

kattoremontti oulu ja lappi mies katolla töissä

TEHOKKUUS

Nosturiavusteinen asennus vuoden ympäri

Oli kesä tai talvi – me emme pelekää kattua! Asentajillemme ei ole merkitystä onko katolla helle vai pakkanen. Kattourakat voimme toteuttaa ympärivuotisesti.

Nosturiavusteinen asennuksemme vähentää talon asukkaille aiheutuvia haittoja ja nopeuttaa työn valmistumista sekä pienentää asennuskustannuksia. Urakan toteutamme täysin omalla työvoimalla ilman alihankkijoita. Lopuksi viemme urakassa syntyneen jätteenkin pois.

”Asenne on Pena”

Asennetta työhömme kuvastaa maskottimme Pena, hyväntuulinen, rehellinen, suoraselkäinen ja luotettava suomalainen kattoasentaja. Sellaisia me kaikki Sanerallilla olemme – kokeneita, asiantuntevia ja palvelualttiita kattojen ammattilaisia, jotka tekevät sukupolvelta toiselle kestäviä kattoja.

HYVÄNTUULINEN
YLPEÄ TYÖNSÄ JÄLJESTÄ
VÄLITTÄÄ TYÖKAVEREISTA JA ASIAKKAISTA
REHELLINEN
TYÖTURVALLISUUS #1 – VARUSTEET JIIRISSÄ
näin toimimme sanerallin brändipersoona pena
Kattoremontti

Tästä saat apua katollesi:

kattoremontti oulu lappi ja kainuu hinta

Kyllä, olen kiinnostunut Sanerall-kattoremontista ja haluan, että minuun otetaan yhteyttä.


    Kun lähetät lomakkeen, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.