Avoimet työpaikat

Katto kutsuu tekijäänsä!

Pohjois-Suomen luottetuin kattoremonttien tekijä Sanerall etsii riveihinsä uusia kattoasentajia Kempeleessä. Tarjoamme kiintoisan ja vaihtelevan työn hyvillä liksoilla ja eduilla rennossa porukassa.

Työyhteisömme on tiivis, ja kannamme aidosti huolta henkilöstömme jaksamisesta. Meillä pääset myös komean nosturiauton rattiin, jos sinulta sattuu löytymään C-ajokortti. Kaikista tärkeintä on kuitenkin reipas ja positiivinen asenne!

Kiinnostuitko? Laita hakemus tulemaan, niin aletaan hommiin!

Lisätietoja:

Mauno Korkeakangas, työpäällikkö

0400 979 959

  Tule tiimiimme pelastamaan suomalaisia kattoja!

  Puolen Suomen luotetuin kattoremonttien tekijä etsii riveihinsä ahkeraa, mutta hymysuista tyyppiä myymään kattoremonttejamme kuluttaja-asiakkaille Oulun läänin alueella.

  Liity rennon iloiseen työyhteisöömme, jossa kaikki pääsevät vaikuttamaan asioihin. Meillä pääset mielenkiintoisiin ja vaihteleviin myyntitöihin leppoisassa seurassa hyvillä liksoilla ja eduilla.

  Hae meille myyjäksi nyt!

  Lisätietoja:

  Raine Korkatti

  040 097 8509

  raine@sanerall.fi

     MIKSI SANERALL?

     Me tiedämme, että menestyvä yritys pohjaa hyvinvoiviin työntekijöihin. Työmies on palkkansa ansainnut ja me emme pihistele – asentajiemme palkka kuuluu alan parhaimmistoon. Viihdyit vapaa-ajallasi sitten salilla tai leffassa, tuemme hyvinvointiasi liikunta- ja kulttuuriedulla. Vaihtoehtoisesti voit myös palautua työpäivän jälkeen hieronnassa. Varustamme säänkestävät työntekijämme markkinoiden parhailla työvaatteilla ja -välineillä. Ja mitäpä työ olisi ilman mukavia kavereita? Ympärilläsi on leppoisa ja kannustava työyhteisö, jossa arki rullaa mukavassa seurassa. Meillä viihdytään. Jos et usko, nii tule katsomaan!

     Iloinen työyhteisö ja mukavat työkaverit
     Alan parhaimmistoa oleva palkka
     Tuemme hyvinvointiasi liikunta / kulttuuri / hierontasetelillä
     Työporukan lainattavissa olevat läskipyörät
     Joustava työilmapiiri ja sopivasti vastuuta
     Markkinoiden parhaat työvälineet ja -vaatteet
     Mahdollisuus edetä urallasi

     Sanerall työnantajana

     Toimiva ja viihtyisä työyhteisö on monen tekijän summa. Koska henkilöstömme hyvinvointi on meille tärkeä asia, pyrimme jatkuvasti panostamaan niin työturvallisuuteen, -välineisiin kuin avoimeen keskusteluunkin ja mukavaan yhdessäoloon.

     Eri henkilöstöryhmät pääsevät vaihtamaan ajatuksia ja tapaamaan toisiaan esimerkiksi virkistyspäivien aikana. Meitä sanerallilaisia on jo puolensataa! Tässä muutama tarina meistä

     ”Urani Sanerallilla alkoi asentajana. Olosuhteiden pakosta jouduin kuitenkin miettimään ammatinvaihtoa, kun en enää voinut jatkaa asennustöitä. Onneksi talon sisältä löytyi minulle myyntiedustajan paikka. Muutaman vuoden myyntiedustajan työskentelyn jälkeen pääsin myyntipäälliköksi. Tykkään olla tekemisissä ihmisten kanssa, ja pelastaa suomalaisia kattoja. Näin hyvää tuotetta on mukava myydä.”

     – Jukka-Pekka Harju, myyntipäällikkö