Avoimet työpaikat

Tulevaisuuden tekijä haussa Kempeleessä!

Paikallinen kattoremonttien luottokumppani Sanerall hakee rehtiä, energistä ja motivoitunutta KATTOASENTAJAA Kempeleen rentoon työporukkaamme.

Meillä pääset rakentamaan kestävämpää huomista! Asentajan työsi on mielenkiintoinen ja vaihteleva. Asennat laadukkaita Weckmanin ja BMI:n pelti- ja tiilikattoja osana modernia ja tehokasta nosturiasennustiimiä.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyistä palkkaa, kattavia hyvinvointietuja ja rentoa työyhteisöä, jossa välitetään aidosti kaikkien jaksamisesta ja viihtymisestä.

Hae paikkaa nyt, sillä täytämme sen heti sopivan tulevaisuuden ammattilaisen löydyttyä!

Lisätietoja:

Mauno Korkeakangas
0400 979 959
mauno.korkeakangas@sanerall.fi  Tule tiimiimme pelastamaan suomalaisia kattoja!

  Puolen Suomen luotetuin kattoremonttien tekijä etsii riveihinsä ahkeraa, mutta hymysuista tyyppiä myymään kattoremonttejamme kuluttaja-asiakkaille Oulun läänin alueella.

  Liity rennon iloiseen työyhteisöömme, jossa kaikki pääsevät vaikuttamaan asioihin. Meillä pääset mielenkiintoisiin ja vaihteleviin myyntitöihin leppoisassa seurassa hyvillä liksoilla ja eduilla.

  Hae meille myyjäksi nyt!

  Lisätietoja:

  Raine Korkatti

  040 097 8509

  raine@sanerall.fi

    MIKSI SANERALL?

    Me tiedämme, että menestyvä yritys pohjaa hyvinvoiviin työntekijöihin. Työmies on palkkansa ansainnut ja me emme pihistele – asentajiemme palkka kuuluu alan parhaimmistoon. Viihdyit vapaa-ajallasi sitten salilla tai leffassa, tuemme hyvinvointiasi liikunta- ja kulttuuriedulla. Vaihtoehtoisesti voit myös palautua työpäivän jälkeen hieronnassa. Varustamme säänkestävät työntekijämme markkinoiden parhailla työvaatteilla ja -välineillä. Ja mitäpä työ olisi ilman mukavia kavereita? Ympärilläsi on leppoisa ja kannustava työyhteisö, jossa arki rullaa mukavassa seurassa. Meillä viihdytään. Jos et usko, nii tule katsomaan!

    Iloinen työyhteisö ja mukavat työkaverit
    Alan parhaimmistoa oleva palkka
    Tuemme hyvinvointiasi liikunta / kulttuuri / hierontasetelillä
    Työporukan lainattavissa olevat läskipyörät
    Joustava työilmapiiri ja sopivasti vastuuta
    Markkinoiden parhaat työvälineet ja -vaatteet
    Mahdollisuus edetä urallasi

    Sanerall työnantajana

    Toimiva ja viihtyisä työyhteisö on monen tekijän summa. Koska henkilöstömme hyvinvointi on meille tärkeä asia, pyrimme jatkuvasti panostamaan niin työturvallisuuteen, -välineisiin kuin avoimeen keskusteluunkin ja mukavaan yhdessäoloon.

    Eri henkilöstöryhmät pääsevät vaihtamaan ajatuksia ja tapaamaan toisiaan esimerkiksi virkistyspäivien aikana. Meitä sanerallilaisia on jo puolensataa! Tässä muutama tarina meistä

    ”Urani Sanerallilla alkoi asentajana. Olosuhteiden pakosta jouduin kuitenkin miettimään ammatinvaihtoa, kun en enää voinut jatkaa asennustöitä. Onneksi talon sisältä löytyi minulle myyntiedustajan paikka. Muutaman vuoden myyntiedustajan työskentelyn jälkeen pääsin myyntipäälliköksi. Tykkään olla tekemisissä ihmisten kanssa, ja pelastaa suomalaisia kattoja. Näin hyvää tuotetta on mukava myydä.”

    – Jukka-Pekka Harju, myyntipäällikkö