ALUSSA OLI KATTO, TERVA JA VESA

10-kesäinen Vesa kiipeää huojuvia tikkaita pitkin hirsiaitan katolle pensseli ja tervaämpäri käsissään. Pojannaskalin tehtävänä on tervata aitan katto. Työpariksi lupautuu isoveli. Eero-isän säilömä perinteinen hautaterva tuoksuu, kun pojat aloittavat urakan. Muutaman tunnin aherruksen jälkeen katto (ja hieman pojatkin) on tervattu. Ensimmäinen kotimainen katto on pelastettu.

Nyt vuosikymmeniä myöhemmin sama työ jatkuu Sanerallin nimellä. Työmenetelmät ovat kehittyneet huippuunsa ja tiimissä työskentelee yli 35 kattoalan asiantuntijaa. Alkuperäinen rohkeus sekä halu kasvaa ja kehittyä heijastuvat myös työntekijöihin, joista koko nykyinen hallinnon väki on aloittanut uransa katolta.
Visio on edelleen sama: Kauan eläköön katto!

TOIMINTAAMME OHJAAVAT ARVOT

Ilo

Haluamme iloisen fiiliksen näkyvän ja tuntuvan tekemisessämme joka päivä. Sanerallin asentajat eivät murjota työmailla, vaan hymyilevät ja nauravat suomalaisia kattoja pelastaessaan. Työmiestemme on kuultu jopa lauleskelleen iloisena katolla työskennellessään.

Rehellisyys

Rehellisyys maan perii. Haluamme olla aina rehellisiä sekä asiakkaillemme että toisillemme. Kerromme rehdisti, jos havaitsemme epäkohtia työmaillamme tai toimistollamme. Haluamme tehdä työtämme suoraselkäisesti ja kunniallisesti joka päivä.

Vastuullisuus

Kannamme vastuumme yhteiskunnallemme ja ympäristöllemme kierrättämällä kaikki rakennusjätteet, jotka työmaillamme syntyvät.
Työmme keskiössä on suomalaisten kotien elinkaarien jatkaminen kattoremonteilla.
Annamme myös ansaintamahdollisuuden monenlaisille tekijöille.

näin toimimme myyntitilanteissa

Läpinäkyvyys

Tahdomme varmistaa, että kaikki tekomme kestävät päivänvalon. Hoidamme työmme mitään salaamatta. Avaamme asiakkaillemme kattoremonttiemme prosessia ja työmaiden edistymistä avoimesti ja kattavasti. Asiakkaidemme on saatava aina tuntea kotinsa olevan hyvissä käsissä.

Visiomme

”Rakennamme huomista, jossa kaikki suomalaiset asuvat vailla huolta kattonsa kunnosta.”

Missiomme

”Suojaamme suomalaisia koteja katto kerrallaan.”

TYÖTURVALLISUUS
EDELLÄ

Olemme kehittäneet markkinoiden turvallisimman kattokaiteen, joka nopeuttaa ja helpottaa katolla työskentelyä. Työntekijämme käyttävät työssään kuulosuojaimia, kypäriä ja valjaita.

Tutustu konseptiimme

KOTIMAISUUS

Palvelupaketillamme on Avainlippu-tunnus, joka on tunnustus kotimaisesta laadusta.