ALUSSA OLI KATTO, TERVA JA VESA

10-kesäinen Vesa kiipeää huojuvia tikkaita pitkin hirsiaitan katolle pensseli ja tervaämpäri käsissään. Pojannaskalin tehtävänä on tervata aitan katto. Työpariksi lupautuu isoveli. Eero-isän säilömä perinteinen hautaterva tuoksuu, kun pojat aloittavat urakan. Muutaman tunnin aherruksen jälkeen katto (ja hieman pojatkin) on tervattu. Ensimmäinen kotimainen katto on pelastettu.

Nyt vuosikymmeniä myöhemmin sama työ jatkuu Sanerallin nimellä. Työmenetelmät ovat kehittyneet huippuunsa ja tiimissä työskentelee yli 35 kattoalan asiantuntijaa. Rohkeus sekä halu kasvaa ja kehittyä heijastuvat myös työntekijöihin.  Tiedämme mistä puhumme, sillä katolle kiipeäminen on toimiston väellekin tuttua puuhaa. Visio on edelleen sama: Kauan eläköön katto!

TOIMINTAAMME OHJAAVAT ARVOT

Ilo

Iloinen tekemisen fiilis näkyy tekemisessämme joka päivä. Sanerallin asentajat eivät murjota työmailla, vaan pelastavat suomalaisia kattoja hymyssä suin. Työmailtamme on kuultu jopa hyväntuulista lauleskelua.

Rehellisyys

Rehellisyys maan perii. Olemme rehellisiä sekä asiakkaillemme että toisillemme. Kerromme rehdisti, jos havaitsemme epäkohtia työmaillamme tai toimistollamme. Pidämme huolta siitä, että työmme on suoraselkäistä ja kunniallista päivästä toiseen.

Vastuullisuus

Kannamme vastuumme kokonaisvaltaisesti ympäristön, yhteiskunnan ja sosiaalisten asioiden suhteen. Huolehdimme suomalaisten kotien kunnosta, kierrätämme työmaajätteemme ja annamme mahdollisuuden monenlaisille tekijöille.

näin toimimme myyntitilanteissa

Läpinäkyvyys

Pidämme huolta siitä, että toimintamme on läpinäkyvää. Hoidamme työmme luottamusta herättävällä tavalla – rehellisesti ja reilusti. Avaamme asiakkaillemme mm. saneeraustöiden sisältöä, edistymistä ja laskutusperusteita avoimesti ja kattavasti. Sanerallin sisällä on myös avoin toimintakulttuuri. 

Visiomme

”Rakennamme huomista, jossa kaikki suomalaiset asuvat vailla huolta kattonsa kunnosta.”

Missiomme

”Suojaamme suomalaisia koteja katto kerrallaan.”

TYÖTURVALLISUUS
EDELLÄ

Olemme kehittäneet markkinoiden turvallisimman SaneRail™-kattokaiteen, joka nopeuttaa ja helpottaa katolla työskentelyä. Työntekijämme käyttävät työssään kuulosuojaimia, kypäriä ja valjaita.

Tutustu konseptiimme

KOTIMAISUUS

Palvelupaketillamme on Avainlippu-tunnus merkkinä kotimaisesta laadusta.