Tyylikäs BMI Ormax -tiilikatto
on varma ja kestävä valinta

Pitkäikäisyytensä ansiosta tiilikatto on yksi edullisimmista katemateriaaleista. Se kestää ankarimmatkin sääolojen vaihtelut – ukkosmyrskyt, talvipakkaset ja helteet. Oikein huollettuna tiilikatto suojaa kotiasi jopa 70 vuotta.

Ekologisesti Orimattilassa valmistettu BMI Ormax -tiilikatto on huoleton ratkaisu – tarjoamme katolle jopa 30 vuoden takuun.

Puolita kattosi hiilijalanjälki

Nauti vähä-äänisyydestä

Pidennä kotisi elinkaarta

Nosta kotisi arvoa

Tiilikatto on sijoitus

 

BMI Ormaxin tiilikatto on sinulle taloudellisesti järkevä vaihtoehto. Se on sijoitus, joka kestää parhaimmillaan seuraavallekin sukupolvelle.

Puolita hiilijalanjälkesi tiilikatolla

Tiili on ekologinen kattomateriaali, joka ei rasita luontoa koko pitkän elinkaarensa aikana. Tiilen ympäristöystävällisyyttä lisäävät myös materiaalin kierrätettävyys ja sen lukuisat uusiokäyttömahdollisuudet.

BMI Ormax-tiilikatto voi näin jopa puolittaa kattosi hiilijalanjäljen. Pitkäkestoisena materiaalina tiilikate pidentää samalla myös kotisi elinkaarta. Näin kestävää kehitystä tukevat materiaalit nostavat myös kotisi arvoa.

Ormax EVO -tiilikattoihin on myös saatavilla huippumodernit, suoraan kattoon integroidut aurinkopaneelit, jotka sulautuvat tyylikkään huomaamattomasti muuhun tiilikattoon.

Nosta kotisi arvoa tiilikatolla

Näyttävän ja siistin BMI Ormax-tiilikaton asentaminen nostaa kotisi arvoa. Monikäyttöinen tiilikatto sopii niin perinteiseen maalaistaloon, kuin moderniin skandinaaviseen rakentamiseen.

BMI Ormax- tiilikatto on peltikattoa hiljaisempi valinta. Hiljaisuus parantaa selvästi asumisen mukavuutta. Lisäksi tiilikatto materiaalina eristää lämpöä ja kestää erinomaisesti Suomen vaihtelevia sääolosuhteita.

Kauan eläköön koti!

Me Sanerallilla haluamme pitää Suomen kodit kunnossa ja asukkaat tyytyväisinä. Olemme sanojen mittainen omakoti- ja rivitalojen kattoremontteihin erikoistunut oululainen perheyritys. Kauan eläköön koti!

Nosturiavusteinen asennuksemme vähentää talon asukkaille aiheutuvia haittoja ja nopeuttaa työn valmistumista sekä pienentää asennuskustannuksia. Urakan toteutamme täysin omalla työvoimalla ilman alihankkijoita. Lopuksi viemme urakassa syntyneen jätteenkin pois.

usein kysyttyä kattoremonteista

Aerlox – uuden ajan kattotiili

BMI Ormax Aerlox edustaa tiilikattojen tulevaisuuden suuntaa. BMI:n itse kehittämä betoniseos on perinteistä tiilikattoa vahvempi ja jopa 15 % kevyempi.

Aerloxin edistyksellinen muotokieli antaa katollesi kevyen sulavan ja siistin ilmeen. Materiaali ja muotoilu ehkäisee myös kosteuden kertymistä sekä sammaleen kasvua suojaten kattoasi korroosiolta

Pelekääkkö nää kattua?

Ei syytä pelkoon. Soita 0207 350 120 tai jätä puhelinnumerosi, niin soitamme pian sinulle.