kattoremontti oulu kaksi työmiestä

Pyydä ilmainen kuntoarvio katollesi

Katon kunto on tarkastettava säännöllisesti, jotta mahdollisiin ongelmiin ehditään puuttua ajoissa ennen terveydelle haitallisten kosteusvaurioiden syntymistä. Kun tilaatte maksuttoman kuntoarviomme, kattoasiantuntijamme vierailee teillä ja tekee kattonne kunnosta asiantuntija-arvion. Sen jälkeen saatte ilmaisen kustannuslaskelman kattoremontista. Kumpikaan näistä ei sido teitä mihinkään!

kattoremontit

NÄIN SANERALL KORJAA
KATTOSI KUNTOON

Kattoremonttiurakkamme prosessi on selkeän simppeli, aidosti läpinäkyvä ja vikkelän tehokas. Meiltä saat koko remontin yhtenä 

urakkasopimuksena ilman välikäsiä. Uusimme kattosi taatusti vuosikymmeniä kestävään kuntoon täysin kotimaisin voimin.

KATTOREMONTTI KUOPIO
Sijoitus kotinne arvoon ja elinkaareen

Kattoremontilla voitte kohottaa kotinne arvoa ja pidentää sen elinkaarta kymmenillä vuosilla. Kun suojaatte kotinne säiden armoilta, voitte elää rauhassa vailla huolta katosta päänne päällä.

Parempi myyntiarvo

Ränsistyneen tai ikääntyneen katon uusiminen voi nostaa kotitalosi rahallista arvoa merkittävästi. Uudenkarhea ja turvallinen katto näyttää aina paremmalta, jos päädyt myymään asuntosi eteenpäin.

Pidempi elinkaari

Kattosi uusimalla voit jatkaa kotisi elinkaarta jopa vuosikymmenillä. Kun kunnostat kattosi ajoissa, kotisi pysyy pidempään paremmassa kunnossa.

Huoleton asuminen

Kattoremontilla voit varmistaa kalliiden ja terveydelle haitallisten kosteusvaurioiden pysyvän loitolla. Home kotisi sisärakenteissa on ikävä riesa, jolta vältyt uusimalla kattosi jo ennen ongelmien ilmenemistä.

Turvallinen koti

Kaikki kodit joutuvat kovalle koetukselle Suomen ankarissa sääolosuhteissa. Varmista elämäsi arvokkaimman omaisuutesi olevan turvassa nyt ja huomenna.

kattoremontit joutsasta utsjoelle 10 vuoden asennustakuulla

Kattoremontti Kuopio

markkinoiden pisimmällä takuilla

Seisomme aina työmme jäljen takana, ja siksi annamme katoillemme markkinoiden pisimmät takuut. Kattojemme asennustakuu on 10 vuotta. Pinnoitetakuu remontoimillemme katoille on jopa 25 vuotta ja elinkaaritakuu jopa 50 vuotta.

kattoremontti oulu bmi ormax tiilikatot

Kattoremontit Kuopiossa

Ormax-tiilikatolla

Tiilikatto on näppärä asentaa ja helppo huoltaa. Valitessanne suomalaisen BMI Ormax -tiilikaton saatte talonne arvoa nostavan katon, joka kestää vuosikymmeniä.

Ormax-tiilikatot
Kattoremontti

Tästä saat apua katollesi:

kattoremontit

Kyllä, olen kiinnostunut Sanerallin palveluista ja haluan, että minuun otetaan yhteyttä.

    Olen myös kiinnostunut Sanerall-rahoituksesta.Olen kiinnostunut aurinkopaneeleista.    Kun lähetät lomakkeen, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.