kattoremontti oulu kaksi työmiestä

Pyydä ilmainen kuntoarvio katollesi

Kattoasiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä ja tekee kattosi kunnosta asiantuntija-arvion. Sen jälkeen saat maksuttoman kustannuslaskelman kattosi remontista. Kumpikaan näistä ei sido sinua mihinkään!

kattoremontit

NÄIN SANERALL KORJAA
KATTOSI KUNTOON

Kattoremonttiurakkamme prosessi on selkeän simppeli, aidosti läpinäkyvä ja vikkelän tehokas. Meiltä saat koko remontin yhtenä 

urakkasopimuksena ilman välikäsiä. Uusimme kattosi taatusti vuosikymmeniä kestävään kuntoon täysin kotimaisin voimin.

KATTOREMONTTI
ON SIJOITUS KOTIISI

Kattoremontilla voit parantaa kotisi arvoa ja pidentää sen elinkaarta kymmenillä vuosilla. Kun suojaat kotisi säiden ja vuosien armoilta, voit elää rauhassa vailla huolta katosta pääsi päällä.

Parempi myyntiarvo

Ränsistyneen tai ikääntyneen katon uusiminen voi nostaa kotitalosi rahallista arvoa merkittävästi. Uudenkarhea ja turvallinen katto näyttää aina paremmalta, jos päädyt myymään asuntosi eteenpäin.

Pidempi elinkaari

Kattosi uusimalla voit jatkaa kotisi elinkaarta jopa vuosikymmenillä. Kun kunnostat kattosi ajoissa, kotisi pysyy pidempään paremmassa kunnossa.

Huoleton asuminen

Kattoremontilla voit varmistaa kalliiden ja terveydelle haitallisten kosteusvaurioiden pysyvän loitolla. Home kotisi sisärakenteissa on ikävä riesa, jolta vältyt uusimalla kattosi jo ennen ongelmien ilmenemistä.

Turvallinen koti

Kaikki kodit joutuvat kovalle koetukselle Suomen ankarissa sääolosuhteissa. Varmista elämäsi arvokkaimman omaisuutesi olevan turvassa nyt ja huomenna.

kattoremontit joutsasta utsjoelle 10 vuoden asennustakuulla

Kattoremontti Kemi

markkinoiden pisimmällä takuulla

Seisomme työmme jäljen takana. Siksi annammekin katoillemme markkinoiden pisimmät takuut. Työmme asennustakuu on 10 vuotta. Pinnoitetakuu tekemillemme katoille on jopa 25 vuotta ja elinkaaritakuu jopa 50 vuotta.

kattoremontti oulu bmi ormax tiilikatot

Kattoremontit Kemissä

Ormax-tiilikatolla

Tiilikatto on nopea asentaa ja helppo huoltaa. Valitessasi kotimaisen BMI Ormax -tiilikaton, saat talosi arvoa nostavan katon, joka kestää vuosikymmeniä.

Ormax-tiilikatot
Kattoremontti

Tästä saat apua katollesi:

kattoremontit

Kyllä, olen kiinnostunut Sanerallin palveluista ja haluan, että minuun otetaan yhteyttä.

    Olen myös kiinnostunut Sanerall-rahoituksesta.Olen kiinnostunut ränneistä ja/tai kattoturvatuotteista.    Kun lähetät lomakkeen, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.