Menestyksen taustalla yhteistyön henki – Jukka-Pekka Harjun työntekijätarina Sanerallilla

Sanerallin taloyhtiöjaoston myyntipäällikkö Jukka-Pekka Harju on viihtynyt meillä jo liki kymmenen vuotta. Päätekijänä pitkälle uralle puolen Suomen luotetuimman kattoremonttien tekijän palveluksessa on ollut yrityksen mainio työilmapiiri.

Jukka-Pekan ura Sanerallilla sai alkunsa jo vuonna 2012 hänen työskennellessä yhtiön aliurakoitsijana. Alun perin hän tuli kempeleläisten riveihin asentajana.

Kun Jukka-Pekka ei voinut enää olosuhteiden pakosta jatkaa katoilla kiipeilyä, tarjoutui hänelle paikka kuluttajapuolen myyjänä.

Uudessa tehtävässä tuli tulosta. Menestys ei jäänyt yrityksen johdolta huomiotta. Pian “Jukkikselle” ehdotettiinkin jo myyntipäällikön pestiä.

– Siinä vaikutti varmasti, että kauppaa tuli ja minuun pystyttiin varmastikin luottamaan. He uskoivat, että minulle voi antaa vastuuta, hän kertoo.

Kuluttajakaupasta taloyhtiöiden maailmaan

Sanerallilla ahkerille tekijöille löytyy aina uusia mahdollisuuksia. Jukka-Pekka johti muutaman vuoden kuluttajapuolen myyntiä, kunnes edessä oli taas tuoreita kuvioita.

Jukka-Pekka otti toimitusjohtaja Vesa Kasken ehdotuksesta vastuulleen kaiken taloyhtiöille ja yrityksille suuntautuvan myyntitoiminnan.

– Nykyinen työni on aika vaihtelevaa. Siihen kuuluvat pääasiassa kohdekäynnit eli remonttikohteisiin tutustuminen, tarjouslaskenta, taloyhtiöpalaverit, urakkaneuvottelut ja projektien hallinta. Tykkään kyllä siitä, että työni on todella monipuolista.

 

Rennossa porukassa on hyvä olla

Avoin ja positiivinen ilmapiiri on Sanerallilla kaiken keskiössä. Suurin osa Jukka-Pekan työkavereista yhtiön johtoryhmässä on ollut pitkään kempeleläisten palveluksessa. Vuodet rinnakkain katolla ja toimistolla ovat hitsanneet porukkaa yhteen.

– Meillä on erittäin rento meininki. Kaikilta kuitenkin odotetaan, että kaikki kantavat kortensa kekoon ja hoitavat oman vastuunsa. Yhtenäinen työskentely on meillä tärkeää. Kaikki johtoryhmässämme ovat olleet jo pitkään meillä töissä. Meillä on kokemusta ja tietotaitoa kaikista eri rooleista asennuksista myyntiin. Olemme oppineet tuntemaan toisemme. Meillä on kyllä hyvä porukka, Jukka-Pekka kehuu.