Ränniremontit sopi hyvin tarjontaamme

Aloimme tarjota keväällä myös sadevesijärjestelmien remontteja, sillä palveluhan sopii Sanerallin toimintaan kuin syöksytorvi seinään. Meidän tehtävämme on suojata suomalaisia koteja ja joissain tapauksessa paras tapa siihen on sadevesijärjestelmien ja kattoturvatuotteiden uusiminen. Olemme asentaneet kattoremonttien yhteydessä sadevesijärjestelmiä satoihin omakotitaloihin, rivitaloihin ja liiketiloihin, joten meillä on vankka rutiini niiden remontointiin. Kotimaan katoilla olemme huomanneet, että sadevesijärjestelmät ja kattoturvatuotteet saattavat kulua vaihtokuntoon ennen kattoa. Koska meillä on osaamista ja kalustoa sadevesijärjestelmien remonttien tekemiseen, miksipä emme tarjoaisi niitäkin.

Vesi hallitusti pois

Sadevesijärjestelmän on oltava Suomen olosuhteissa kunnossa, jotta rakennus pysyy kuivana ja palvelee pitkään. Pelkästään yhtenä normaalina sadepäivänä taivaalta voi tiputtaa helposti parikymmentä milliä vettä. Tällaisella sateella 50 neliömetrin katolle kertyy kuution verran vettä ja normaalin omakotitalon 250-neliöiselle katolle viisi kuutiota – se on paljon vettä, varsinkin väärässä paikassa! Jos valutat viisi kuutiota vettä tavallisesta suihkun hanasta, saat lorotella sitä yli kuusi tuntia.
Jos perustusten vierusta lainehtii ja ränni tiputtaa vettä ympäri seiniä, rakennukselle ei voi povata pitkää ikää.

Ränniremontti Sanerallilta

Ränniremontti kattoammattilaiselta

Meiltä löytyy kourukoneet ja asennusautot, joiden ansiosta ränniremontti hoituu tehokkaasti, eikä häiritse juurikaan asumista. Käytämme Oriman sadevesijärjestelmiä ja laadukkaita kattoturvatuotteita, jotka kestävät tunnetusti Suomen kovat olosuhteet. Asiakkaan kannalta tärkein seikka on kuitenkin Sanerallin osaaminen: Tarpeesi arvioi kattoremonttien asiantuntija ja sadevesijärjestelmän sekä kattoturvatuotteiden asennukset tekee kokenut ammattilainen kotimaisella osaamisella.
Sadevesijärjestelmän remontti kannattaa tehdä heti, kun tarvetta ilmenee. Kun kattoremontti tulee ajankohtaiseksi, hyväkuntoinen sadevesijärjestelmä ja toimivat kattoturvatuotteet voidaan asentaa uudelleen.

Pelekääkkö nää kattua?

Ei syytä pelkoon. Soita 0207 350 120 tai jätä puhelinnumerosi, niin soitamme pian sinulle.