Puolen Suomen kattaja ja kokonaan kotimainen

Sanerall on ylpeästi suomalainen yhtiö. Emme ole kotimaisia kotimaisuuden vuoksi, vaan koska teemme kattoja ja päätöksiä laatu ja arvot edellä.

Sanerall auttaa suomalaisia koteja pitämään arvonsa, tarjoaa työtä Suomessa ja käyttää kattoremonteissaan kotimaisia tuotteita. Tämän takia palvelupaketillamme on Avainlippu-tunnus merkkinä kotimaisesta laadusta.

Kotimaiset katteet ja eristeet

Remontoimme kattoja kotimaisilla Weckman -peltikatteilla ja Ormax-tiilikatteilla, jotka on luotu kestämään pohjoisen olosuhteita. Eristämisessä käytämme kotimaista Ekovillaa. Se sopii luonnonmukaisena ja hengittävänä erinomaisesti suomalaisten kattojen eristeeksi. Käytämme myös suomalaisia rakennuspeltituotteita ja kotimaista CE-merkittyä puutavaraa.

Kotimainen Sanerall

Sanerall on 100 % kotimainen perheyritys

Olemme kasvaneet vuosien saatossa Oulun seudulla toimivasta yrityksestä puoli Suomea kattavaksi perheyritykseksi. Kasvusta huolimatta olemme pysyneet 100% kotimaisessa omistuksessa.
Pidämme huolta siitä, että työmme laatu ja Sanerallin osaaminen pysyvät hyvällä tasolla. Työllistämme ammattilaisia, jotka tuntevat suomalaisen rakentamisen.

Sanerall tuntee vastuunsa

Suojaamme suomalaisia koteja, mutta kannamme vastuuta kokonaisvaltaisesti: ympäristön, yhteiskunnan ja sosiaalisten asioiden suhteen. Kierrätämme työmaajätteet, annamme työmahdollisuuksia monenlaisille tekijöille ja pidämme huolta siitä, että toimintamme on läpinäkyvää. Avaamme asiakkaillemme kattavasti mm. saneeraustöiden sisältöä ja edistymistä sekä laskutusperusteita.

Pelekääkkö nää kattua?

Ei syytä pelkoon. Soita 0207 350 120 tai jätä puhelinnumerosi, niin soitamme pian sinulle.