Nosturiavusteinen kattoremontti – nykyajan tehokkuutta

Sanerallin nosturiavusteinen kattoremontti on sinulle nopeampi, kustannustehokkaampi, riskittömämpi ja siistimpi vaihtoehto.

Meillä on kalustossamme nosturiautoja, joten pystymme tekemään nosturiavusteisia kattoremontteja Joutsasta Utsjoelle. Tämä remonttitapa sopii hyvin myös suuremmille kohteille, kuten useamman rakennuksen käsittäville rivitaloyhtiöille.

Nopea kattoremontti on kustannustehokas

Verrattuna perinteisellä tavalla tehtyyn kattoremonttiin nosturiavusteinen kattoremontti on nopea. Vähemmän työpäiviä tarkoittaa vähemmän kustannuksia, joten nosturin käyttäminen on tilaajalle usein myös halvempi vaihtoehto.
Uuden katon rakentaminen ja vanhan purkaminen tehostuvat nosturiauton ansiosta. Katto saadaan säältä suojaan jopa ensimmäisen työpäivän aikana! Ei haittaa, vaikka yön aikana sattuisi ripsauttamaan vettä.

Siisti pihapiiri kattoremontin aikana

Nosturiavusteinen kattoremontti on asumisen kannalta vaivaton vaihtoehto, sillä siitä koituu vain vähän häiriötä – ja valmista tulee nopeasti!

Purku- ja rakennusjätteet lastataan jokaisen remonttipäivän päätteeksi nosturiauton lavalle ja viedään pois. Pihapiiri pysyy siistinä ja turvallisena koko remontin ajan.

Laatua ja turvallisuutta

Katemateriaalit eivät kärsi, kun ne saadaan siististi katolle nosturin avulla. Hukkaa tulee näin vähemmän. Koska tavaraa ei tarvitse kantaa käsipelillä katolle, ammattilaisemme pystyvät käyttämään energiansa ja aikansa nimen omaan katon asentamiseen. Lisäksi työturvallisuus paranee.

Pelekääkkö nää kattua?

Ei syytä pelkoon. Soita 0207 350 120 tai jätä puhelinnumerosi, niin soitamme pian sinulle.