Kattoremontin aikana voi asua ja työskennellä normaalisti

Sanerallin kattoremontti ei vaikuta arkeesi juuri lainkaan. Voit asua ja työskennellä normaalisti samalla kun asuntoosi rakennetaan uusi katto.

Kun suurempien saneerausten tai putkiremonttien takia joudutaan usein muuttamaan remontin tieltä pois, uusi vesikatto tulee kodin päälle kuin huomaamatta muutamassa päivässä.

Tämä onnistuu, koska olemme Sanerallilla luoneet remonttiin toimivat ja tehokkaat työnkulut. Jokainen remontti suunnitellaan tietysti erikseen, jotta pystymme toteuttamaan sen nopeasti ja tehokkaasti.

Ei tule kylmä

Ulkolämpötila ja sää huomioidaan aina remontissa. Vaikka vanhaa kattoa puretaan, sisällä ei tule kylmä talvellakaan. Puramme katon vaiheittain, minkä ansiosta talo pysyy lämpimänä.
Yläpohjaan ei pääse satamaan vettä eikä lunta, sillä suojaamme aina auki olevat kohdat. Ja remonttihan hoituu keskimäärin muutamassa päivässä.

Me siivoamme

Remontin jälkien siivousta ei tarvitse huolehtia. Kun lähdemme, jälkeen jää siisti uusi katto ja siisti piha-alue. Remontinaikaiselle rakennusjätteelle on on työmaalava, joten alue pysyy suhteellisen siistinä koko remontin ajan. Kierrätämme tietysti kaikki jätteet asianmukaisesti.

Muutama muistettava asia

Muutama asia kannattaa kuitenkin muistaa, jotta remontti sujuu hyvin.
Kerromme näistä tietysti vielä erikseen ja tarkastamme työmaa-alueen ennen kuin alamme töihin.

  • Piha-alue rakennuksen ympäriltä ja kulkuväylät kannattaa tyhjentää autoista ja muista esteistä
  • Pidä kulkuväylät puhtaana enimmästä lumesta. Katolta poistamme lumet tarvittaessa.
  • Rivitaloissa taloyhtiön on hyvä tiedottaa hyvissä ajoin remontista ja remontin aikana
  • Vältä liikkumista työmaa-alueella remontin aikana

Pelekääkkö nää kattua?

Ei syytä pelkoon. Soita 0207 350 120 tai jätä puhelinnumerosi, niin soitamme pian sinulle.