scanoffice aurinkopaneelit

Aurinkopaneelit kattoremontin yhteydessä – vaivatonta ja järkevää

Voit olla turvallisin mielin, kun aurinkopaneeleiden ja katon asennus tulee samalta toimijalta. Näin katon asennustakuu pysyy voimassa eikä kattoa rei’itetä vuotavaksi paneelien asennuksen yhteydessä.

Aurinkopaneelit samalla asennuksella

Samalla asennuksella

Kun aurinkopaneelit asennetaan kattoremontin yhteydessä, säästät aikaa ja rahaa. Voit olla varma siitä, että paneelit on asennettu kattoa vaurioittamatta.

Aurinkopaneelit ovat pitkän tähtäimen ratkaisu

Pitkän tähtäimen ratkaisu

Uusi katto ja uudet aurinkopaneelit turvaavat kotiasi yhdessä vuosikymmeniä.

Kun asentaa aurinkopaneelit, sähkölasku on pienempi

Pienempi sähkölasku

Aurinkopaneelien avulla voit pienentää sähkönkulutustasi huomattavasti.

Arvokkaampi koti

Arvokkaampi koti

Aurinkopaneelit nostavat uuden katon ohella kotisi tai vapaa-ajan asuntosi arvoa, kun noin kolmasosa energiasta tulee omasta takaa.

Aurinkopaneelit ovat vihreä ratkaisu

Vihreä ratkaisu

Aurinkopaneelien tuottama energia on uusiutuvaa ja ympäristöystävällistä. Voit pienentää huomattavasti hiilijalanjälkeäsi.

Huoleton energia

Huoleton energia

Aurinkopaneeleista ei koidu omistajille juuri vaivaa, eivätkä katolla olevat paneelit häiritse. Ne vain tuottavat vakaasti energiaa vuosikymmeniä.

Ota yhteyttä kattoasiantuntijaamme

Asiantuntijamme tekee ammattimaisen arvion kotisi katon mahdollisista korjaustarpeista ja aurinkopaneeleista. Yhdessä sovitun tarvekartoituksen jälkeen saat kirjallisen kustannuslaskelman.

kattoremontit
Aurinkopaneelit joilla on 25 vuoden tuottotakuu

Scanofficen huippulaadukkaat aurinkopaneelit pohjoisen oloihin

Me Sanerallilla tiedämme, mikä kestää suomalaisilla katoilla. Scanofficen maahantuomat paneelit ovat maailman parhaaseen Tier 1 -luokkaan hyväksyttyjen valmistajien tuotteita. Siksi ne kestävät todistetusti Suomen olosuhteissa.
Aurinkopaneeleille annetaan vähintään 25 vuoden lineaarinen tuottotakuu ja 12 vuoden tuotetakuu.

Paneelit katolle takuulla

Käytämme aurinkopaneeleiden asennuksissa laadukasta kattokiinnitysjärjestelmää, joka kestää lumikuormat kaikkialla Suomessa. Kiinnittämämme paneelit pysyvät varmasti katolla vuosikymmeniä.

aurinkopaneelit rakennuksen katolla

Näin hankit aurinkopaneelit Sanerallilta

Tilaa kattoremontti Sanerallilta ja sovi samalla aurinkopaneeleiden asennuksesta. Me opastamme teitä sekä kattoremontin suunnittelussa että aurinkopaneeleiden mitoituksessa.

Saat katon ohella myös aurinkopaneeleihin vaivattoman asennuksen. Olemme aurinkopaneeleiden maahantuojan valtuuttama asentaja.

Tuomme paneelit mukanamme ja asennamme ne oikeaoppisesti uudelle katolle. Valtuutettu sähköasentaja tekee paneelien kytkennät.

Asennamme tietysti paneelit myös katoille, joilla ei tarvita vielä remonttia. Kysy lisää myynniltämme aurinkopaneelien asentamisesta katollenne!

Kattoremontti

Tästä saat apua katollesi:

kattoremontit

Kyllä, olen kiinnostunut Sanerallin palveluista ja haluan, että minuun otetaan yhteyttä.

    Olen myös kiinnostunut Sanerall-rahoituksesta.Olen kiinnostunut aurinkopaneeleista.    Kun lähetät lomakkeen, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.