Paikallinen perheyritys

”Perheyrityksemme ideologiaa kuvastaa lapsena opittu sääntö, että kun jotain luvataan, niin se tehdään – ja kunnolla. Lähtökohtana yritystoiminnallemme on aito halumme pitää huolta suomalaisista kodeista.”

Mistä kaikki alkoi?

10-kesäinen Vesa kiipeää huojuvia tikkaita pitkin hirsiaitan katolle pensseli ja tervaämpäri käsissään. Pojannaskalin tehtävänä on tervata aitan katto. Työpariksi lupautuu isoveli. Eero-isän säilömä perinteinen hautaterva tuoksuu, kun pojat aloittavat urakan.

Muutaman tunnin aherruksen jälkeen katto (ja hieman pojatkin) on tervattu. Ensimmäinen kotimainen katto on pelastettu. Vuosikymmeniä myöhemmin Vesan työmenetelmät ovat paremmat ja työntekijöitä on enemmän, mutta visio on edelleen sama. Kauan eläköön katto!

Arvomaailma

Yrityksemme arvot ovat Ilo, Rehellisyys ja  Läpinäkyvyys. Arvot näkyvät jokapäiväisessä työssämme kahvipöydästä katolle asti.
Haluamme myös olla kantamassa oman osuutemme yhteiskuntavastuusta antaen ansaintamahdollisuuden monenlaisille tekijöille. Asenne ratkaisee!

Kotimaisuus

Palvelupaketillamme on Avainlippu-tunnus joka on tunnustus kotimaisesta laadusta.

Työturvallisuus

Olemme kehittäneet markkinoiden turvallisimman kattokaiteen, joka nopeuttaa ja helpottaa katolla työskentelyä. Työntekijämme käyttävät työssään kuulosuojaimia, kypäriä ja valjaita.

Pelekääkkö nää kattua?

Ei syytä pelkoon. Jätä alle puhelinnumerosi, niin soitamme pian sinulle:

Kun lähetät lomakkeen, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Suomalaista palvelua