Kattoremontin saa nyt jopa 15% halvemmalla

Maailma ehti myllertää myös kattoremonttien hintoja, mutta nyt ollaan onneksi palaamassa koronaa ja Venäjän hyökkäyssotaa edeltävälle hintatasolle. Kun saamme tavaraa edullisemmin, se näkyy tietysti myös hinnoissa.

Mullistukset vaikuttivat muun muassa rakennusmateriaalien saatavuuteen ja hintoihin. Metallin, puun ja muidenkin rakennustarvikkeiden hinnat pomppasivat ylös. Kattoremonteissa se vaikuttaa paljon, sillä katemateriaalia, pellityksiä ja puuta käytetään niissä paljon. Me käytämme Weckmanin ja Ormaxin laadukkaita katteita.

Nyt rakennustarvikkeiden hinnat ovat normalisoitumassa. Koska hinnat eivät ole enää tapissa, mekin voimme tarjota kattoremontteja aiempaa huokeammin.

Kattoremontin hinta on laskenut

Yksi kaunis päivä kävimme toimistolla läpi ison nipun parin viime vuoden tarjouspyyntöjä. Huomasimme, että nyt kattoremontin saa jopa 15% halvemmalla kuin vuosina 2021 ja 2022. Se on paljon se!

Rakennusmateriaalien hinnat alkoivat nousta vuonna 2020 ja nousivat huippuunsa 2022. Viime vuoden puolella oli jo jonkin verran laskua havaittavissa ja tämän vuoden puolella hinnat ovat laskeneet entisestään. Tietysti myös lainarahan korkotaso vaikuttaa kattoremonttien toteuttamiseen. Meiltä saa uuden katon myös rahoituksella.

Uusi katto auttaa säilyttämään kodin arvon. Siksi kattoremontti kannattaa tehdä ennen kuin vuotava katto ehtii aiheuttaa ongelmia. Aloita pyytämällä meiltä maksuton kuntokartoitus.

 

Pelekääkkö nää kattua?

Ei syytä pelkoon. Soita 0207 350 120 tai jätä puhelinnumerosi, niin soitamme pian sinulle.