Haluatko urallasi ylöspäin?
Pohjoiseen asti.

”Yli puolet työntekijöistämme on tullut meille koska työntekijämme ovat suositelleet yritystämme tuttavilleen. Tämän maineen vuoksi olemme edelleen valmiita tekemään työtä joka päivä. Hyvällä työilmapiirillä valtava merkitys viihtymiselle. Ja meillä viihdytään.”

Ajanvaraajia Oulu
Hakuaika: 31.01.2020 mennessä

Haemme Oulun keskustaan reippaita työntekijöitä Call Centeriin ajanvaraukseen. Koulutamme tehtävään. Toivomme ennakkoluulotonta ja positiivista asiakaspalveluasennetta. Sinua kannustetaan, sparrataan ja onnistumisesta palkitaan. Omaat sujuvan suomen kielen ja aktiivisen työmoraalin. Töitä meillä voit tehdä kokoaikaisena tai osa-aikaisena. Ajanvaraajiemme kommentteja työpaikasta:

  • avoin ilmapiiri
  • tukeva työyhteisö
  • positiivisesti rento ja lämmin ilmapiiri
  • asiantunteva
  • helppo tulla porukkaan
  • vastaanottavainen työpaikka
  • kannustava työpaikka.

Soita rohkeasti Jukka-Pekalle  p. 0400 978 501 tai laita työhakemus sähköpostiin jukka-pekka.harju@sanerall.fi Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Jätä hakemus alla olevalla lomakkeella:Kun lähetät lomakkeen, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

AVOIN HAKEMUS Jätä meille avoin hakemus.Kun lähetät lomakkeen, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Sanerall työnantajana

Toimiva ja viihtyisä työyhteisö on monen tekijän summa. Koska henkilöstömme hyvinvointi on meille tärkeä asia, pyrimme jatkuvasti panostamaan niin työturvallisuuteen, -välineisiin kuin avoimeen keskusteluunkin ja mukavaan yhdessäoloon.

Eri henkilöstöryhmät pääsevät vaihtamaan ajatuksia ja tapaamaan toisiaan esimerkiksi virkistyspäivien aikana. Meitä sanerallilaisia on jo puolensataa! Tässä muutama tarina meistä:

”Aloitin Sanerallilla työharjottelijana ja tein kai vaikutuksen, kun minut palkattiin harjoittelun jälkeen peltisepäksi. Vastasin pitkään yrityksen kaikesta peltiseppätoiminnasta, mutta kiinnostus huipputuotteen myyntiin sai minut siirtymään myyntiedustajaksi. Olen päässyt näkemään monta eri toimenkuvaa ja viihdyn edelleen hyvin.” – Paul ”Pale” Savela, myyntiedustaja

”Urani Sanerallilla alkoi asentajana. Olosuhteiden pakosta jouduin kuitenkin miettimään ammatinvaihtoa, kun en enää voinut jatkaa asennustöitä. Onneksi talon sisältä löytyi minulle myyntiedustajan paikka. Muutaman vuoden myyntiedustajan työskentelyn jälkeen pääsin myyntipäälliköksi. Tykkään olla tekemisissä ihmisten kanssa, ja pelastaa suomalaisia kattoja. Näin hyvää tuotetta on mukava myydä.” – Jukka-Pekka Harju, myyntipäällikkö