Haluatko urallasi ylöspäin?
Pohjoiseen asti.

”Yli puolet työntekijöistämme on tullut meille koska työntekijämme ovat suositelleet yritystämme tuttavilleen. Tämän maineen vuoksi olemme edelleen valmiita tekemään työtä joka päivä. Hyvällä työilmapiirillä valtava merkitys viihtymiselle. Ja meillä viihdytään.”

Myyntiedustaja Rovaniemi / Lappi
Hakuaika: 30.10.2019 mennessä

Oletko etsimämme MYYNTIEDUSTAJA? Haemme aktiivista ja oma-aloitteista myyntiedustajaa Rovaniemen yksikköömme palvelemaan lappilaisia asiakkaitamme. Tarjoamme menestymisen avaimet, laadukkaat tuotteet ja huippuporukan tiimituen -loppu on enää itsestäsi kiinni. Tartu haasteeseen ja hae! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus: vesa.kaski@sanerall.fi tai kysy lisätietoja: Vesa Kaski, tj: 0400978550

Jätä hakemus alla olevalla lomakkeella:Kun lähetät lomakkeen, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Myyntiedustaja Kajaani
Hakuaika: 30.10.2019 mennessä

Toimintamme laajentuessa etsimme nyt kattoremonttien myyjää Kajaanin suunnalle.

TOIVOMME SINULTA

 • positiivista asennetta
 • ahkeruutta
 • hyviä vuorovaikutustaitoja
 • katsomme eduksi kokemuksen myynnistä sekä rakentamisesta.

TARJOAMME SINULLE

 • laadukkaan konseptin
 • työauton
 • työpuhelimen ja kannettavan tietokoneen
 • loistavan palkkamallin, jossa ylärajoja ei tunneta
 • mahdollisuuden edetä urallasi.

Otathan nopeasti yhteyttä ja lähetä hakemuksesi Vesalle ( vesa.kaski@sanerall.fi )paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja antaa Vesa Kaski, p. 0400 978550 , vesa.kaski@sanerall.fi

Jätä hakemus alla olevalla lomakkeella:Kun lähetät lomakkeen, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Ajanvaraajia Oulu
Hakuaika: 30.10.2019 mennessä

Haemme Oulun keskustaan reippaita työntekijöitä Call Centeriin ajanvaraukseen. Koulutamme tehtävään. Toivomme ennakkoluulotonta ja positiivista asiakaspalveluasennetta. Sinua kannustetaan, sparrataan ja onnistumisesta palkitaan. Omaat sujuvan suomen kielen ja aktiivisen työmoraalin. Töitä meillä voit tehdä kokoaikaisena tai osa-aikaisena. Ajanvaraajiemme kommentteja työpaikasta:

 • avoin ilmapiiri
 • tukeva työyhteisö
 • positiivisesti rento ja lämmin ilmapiiri
 • asiantunteva
 • helppo tulla porukkaan
 • vastaanottavainen työpaikka
 • kannustava työpaikka.

Soita rohkeasti Jukka-Pekalle  p. 0400 978 501 tai laita työhakemus sähköpostiin jukka-pekka.harju@sanerall.fi Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Jätä hakemus alla olevalla lomakkeella:Kun lähetät lomakkeen, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

AVOIN HAKEMUS Jätä meille avoin hakemus.Kun lähetät lomakkeen, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Sanerall työnantajana

Toimiva ja viihtyisä työyhteisö on monen tekijän summa. Koska henkilöstömme hyvinvointi on meille tärkeä asia, pyrimme jatkuvasti panostamaan niin työturvallisuuteen, -välineisiin kuin avoimeen keskusteluunkin ja mukavaan yhdessäoloon.

Eri henkilöstöryhmät pääsevät vaihtamaan ajatuksia ja tapaamaan toisiaan esimerkiksi virkistyspäivien aikana. Meitä sanerallilaisia on jo puolensataa! Tässä muutama tarina meistä:

”Aloitin Sanerallilla työharjottelijana ja tein kai vaikutuksen, kun minut palkattiin harjoittelun jälkeen peltisepäksi. Vastasin pitkään yrityksen kaikesta peltiseppätoiminnasta, mutta kiinnostus huipputuotteen myyntiin sai minut siirtymään myyntiedustajaksi. Olen päässyt näkemään monta eri toimenkuvaa ja viihdyn edelleen hyvin.” – Paul ”Pale” Savela, myyntiedustaja

”Urani Sanerallilla alkoi asentajana. Olosuhteiden pakosta jouduin kuitenkin miettimään ammatinvaihtoa, kun en enää voinut jatkaa asennustöitä. Onneksi talon sisältä löytyi minulle myyntiedustajan paikka. Muutaman vuoden myyntiedustajan työskentelyn jälkeen pääsin myyntipäälliköksi. Tykkään olla tekemisissä ihmisten kanssa, ja pelastaa suomalaisia kattoja. Näin hyvää tuotetta on mukava myydä.” – Jukka-Pekka Harju, myyntipäällikkö